T.C. Kırklareli Üniversitesi

Work and Travel/Dil Eğitimi/Eğitim Projeleri için Harçsız Pasaport
  Official Documents

2013-2014 Erasmus Başvuruları Başlamıştır

Bu haber 11.02.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 4140 kez okundu. Bu haber kategorisinin RSS beslemesi için tıklayınız.

2013-2014 Akademik yılı için Erasmus programından faydalanmak isteyen akademik/idari personelimiz ve öğrencilerimiz için başvuru dönemi başlamıştır. Başvurularınızı 11 Şubat - 24 Şubat 2013 tarihleri arasında Erasmus otomasyonunu (http://www.kirklareli.edu.tr/erasmus/login.php) kullanarak online yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için personelimizin ve öğrencilerimizin Kırklareli Üniversitesi resmi e-posta hesabına sahip olmaları gerekmektedir. E-posta hesabı olmayanlar, Rektörlük Bilgi İşlem Daire Başkanlığına şahsen başvurarak e-posta hesaplarını açtırabilirler.

Başvurular, yılda bir kez alınacak olup otomasyona kaydı olmayan kişilerin yurtdışına gitmek için daha sonraki talepleri dikkate alınmayacaktır. Öğrecilerimiz yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup yabancı dil sınav tarihi 1 Mart 2013 olarak planlanmaktadır. Sınava ilişkin yer ve zaman bilgileri başvuru dönemi sonlanmadan yine web sayfamızdan ilan edilecektir.

Saygılarımızla,

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Erasmus Office Contact:
Kirklareli Üniversitesi Rektorlugu, Erasmus Ofisi,Kultur Merkezi A Blok,
39100 Kirklareli / TURKEY
Tel     : +90 288 212 69 52     Fax    : +90 288 212 23 59
ERASMUS OTOMASYON VE BAŞVURU İŞLEMLERİ

ERASMUS BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU
Yüklenemiyor..

Yukarı Git
  Erasmus
Çeviri özelliğinden yararlanmaya başlamak için lütfen bir dil seçiniz.